Tel: 06 2700 18 15 Fax: 020 330 68 92 Email seeamsterdam@gmail.com

Hear Amsterdam: pianoconcert op de grachten

In een open sloep met een intiem groepje met een goed gevulde picknickmand door de grachten van Amsterdam. Op een unieke en ontspannen privé-omgeving meert u aan bij een authentieke woonboot voor een privé concert van pianist Joost van der Meent.

Concertpianist Joost van der Meent opent de deuren van zijn woonschip voor een privé concert met repertoire naar uw wens. Mozart, Chopin, Schubert, Liszt, Debussy, Satie.... en andere grote componisten behoren tot de mogelijkheden. Joost van der Meent is regelmatig in het Concertgebouw te beluisteren en reist al jaren concerterend door Europa en de VS. Speciaal voor u en uw gasten kunt u een concertprogramma laten spelen in een huiselijke sfeer aan boord van een echte Amsterdamse woonark. De pianist geeft naar wens uitleg en toelichting op de stukken en het muzikale leven aan boord.

Programmaduur: 2 uur. Minimaal 10 personen. € 75,- p.p.
                                 Maximaal 12 personen.
 
Programma is inclusief kapitein, 2 uur varen, waarvan 2 x 20 minuten pianoconcert door Joost van der Meent, uitleg en toelichting op de stukken, picknickmand gevuld met fris, bier en wijn met hapjes.
De Jordaan
Bij ons in de Jordaan, zing je van hela hola hoeladiejee..... De Amsterdamse Jordaan, met recht de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland. Vertel eens verder
De Wallen
Al eeuwenlang is Amsterdam wereldberoemd, zelfs berucht, om haar rosse buurt. De Amsterdamse wallen blijft mensen trekken. Vertel verder