Tel: 06 2700 18 15 Fax: 020 330 68 92 Email mail@seeamsterdamtours.nl

Van de wal in het schip!

Van de wal in het schip! Tijdens deze tour krijgt u het beste van beide werelden: vaste voet aan land in de altijd gezellige Jordaan én daarna heerlijk deinen op de (niet zo) woelige baren van de mooie Amsterdamse grachten.

Nadat we in een gezellig cafeetje een welkomstborrel hebben gedronken neemt een ervaren gids u mee door één van de gezelligste, sfeervolste en muzikaalste volksbuurten van Amsterdam…de Jordaan. Ontdek prachtige historische panden, de Noorder- en de Westerkerk, smalle straatjes, steegjes en grachten, verborgen hofjes, gezellige winkeltjes, schallende kroegjes en gekke anekdotes. Na de wandeling brengen we u naar een mooi gerestaureerde salonboot zodat u heerlijk kunt genieten van Amsterdam vanaf het water. Relaxed vaart u langs de mooiste plekjes van de stad. Amsterdam wordt niet voor niks dé stad aan het water en hét Venetie van het Noorden wordt genoemd. 

Tijdsduur: 2,5 a 3 uur. Kosten programma €37,50 p.p. met een minimum van 10 personen.

De Wallen
Al eeuwenlang is Amsterdam wereldberoemd, zelfs berucht, om haar rosse buurt. De Amsterdamse wallen blijft mensen trekken. Vertel verder