Tel: 06 2700 18 15 Fax: 020 330 68 92 Email seeamsterdam@gmail.com

Rondleiding de rosse buurt extra

Deze wandeling is ogenschijnlijk hetzelfde beschreven als in rondleiding de rosse buurt, ware het niet dat een aantal toegevoegde extra items het beeld van de Wallen volledig maken. We beginnen met een welkomstborrel in een gezellig café op of rond de wallen. Daarna neemt een ervaren gids u mee de wallen op en vertelt over de ins en outs van de rosse buurt en haar directe omgeving.Tijdens de wandeling wordt een stop gemaakt in één  van de volgende locaties: Ons Lieve Heer op Solder (onze favoriet!), de Oude Kerk, het Prostitutie Informatie Centrum, Condomerie het Gulden Vlies, of het Erotic Discount Center. Aan het einde van de wandeling gaan we nog een lekker een ‘venus olie of een ‘pruimpje prik in’ proeven in een sfeervolle en gezellige likeurproeverij.

Tijdsduur  2 uur. Kosten programma: €25.00 p.p. 
Bij kleinere groepen geldt een minimum van  € 250,-


Langer door gaan?

De rondleiding zit er op maar u wilt nog lang niet stoppen?? Natuurlijk kunt u de wandelingen uitbreiden en u eigen programma samenstellen. Klik hier voor leuke tips. 

 


 

De Wallen
Al eeuwenlang is Amsterdam wereldberoemd, zelfs berucht, om haar rosse buurt. De Amsterdamse wallen blijft mensen trekken. Vertel verder