Tel: 06 2700 18 15 Fax: 020 330 68 92 Email seeamsterdam@gmail.com

You ain't seen nothing yet

Een dagje door de ogen van een Amsterdammer!

Vindt u het ook zo vreselijk om u als toerist te voelen, laat staan gezien te worden? Ga dan een dagje met ons op stap. Voor één dag voelt u zich een échte Amsterdammer en waant u zich in de wereld waar rasechte Amsterdammers komen!

Onze kracht ligt bij onze gidsen. Zij zijn jong, energiek, hebben humor en zijn echt. Ze zijn trots op hun stad en willen af van het stoffige imago dat gidsen vaak met zich meedragen. Zij willen Amsterdam tonen, zoals zij het ervaren. Dus no-nonsense!

Wij bieden verscheidene wandelingen aan door de "Jordaan" of door de "Rosse buurt". Doordat wij ons juist in deze twee gebieden verdiepen zijn wij helemaal thuis met de mensen, architectuur, geschiedenis en anekdotes van deze uitdagende stukjes Amsterdam.

Op deze site leest u meer over onze wandelingen. Deze wandelingen worden helemaal aangesloten op het profiel van de groep. Natuurlijk kunnen we verschillende onderdelen combineren, zodat er voor u een programma op maat wordt gemaakt. Wanneer u specifieke vragen heeft over het programma aanbod kunt u altijd bellen of mailen.

See you in Amsterdam!


 

De Wallen
Al eeuwenlang is Amsterdam wereldberoemd, zelfs berucht, om haar rosse buurt. De Amsterdamse wallen blijft mensen trekken. Vertel verder